skip to Main Content

DISSENYO I CREO PECES ÚNIQUES, les quals poso a la venda a la botiga d’aquesta web. Si n’hi ha cap que voldries comprar però hi ha algun detall que canviaries, escriu-me. Trobarem la solució. Si t’agrada el meu estil i ja tens un disseny en ment, no dubtis a fer-me’l arribar. Podem fer que funcioni.

FABRICO ARTESANALMENT totes i cadascuna de les peces com si fossin per a casa meva, és a dir, de la millor qualitat possible. És la meva passió i m’agrada compartir-la en cadascun dels productes que creo.

TREBALLO EN SOLITARI en el meu taller. Em centro plenament en cada projecte fins que l’entrego, perquè sigui perfecte. Com tota professió manual i personalitzada, porta el seu temps. Les presses no són bones companyes de viatge en una feina tan acurada i detallista.

ACTUALMENT JA NO FABRICO MOBLES EMPOTRATS que necessitin d’instal·lació a mida. El meu objectiu és entregar-te històries que t’acompanyin tota la vida, independentment d’on visquis.

ESCRIU-ME
NOM:
E-MAIL:
TELÈFON:
MISSATGE:


Back To Top