skip to Main Content

DISSENYO I CREO PECES ÚNIQUES disponibles a la botiga d’aquesta web. Si n’hi ha alguna que t’agrada però hi ha algun detall que canviaries, no dubtis en posar-te en contacte amb mi.

FABRICO ARTESANALMENT totes i cadascuna de les peces com si fossin per a casa meva, és a dir, de la millor qualitat possible. És la meva passió i m’agrada compartir-la en cadascun dels productes que creo.

TREBALLO EN SOLITARI en el meu taller. Em centro plenament en cada projecte fins que l’entrego, perquè sigui perfecte. Com tota professió manual i personalitzada, porta el seu temps. Les presses no són bones companyes de viatge en una feina tan acurada i detallista.

ACTUALMENT JA NO FABRICO MOBLES ENCAIXATS que necessitin d’instal·lació in-situ. El meu objectiu és entregar-te històries que t’acompanyin tota la vida, independentment d’on visquis.

ESCRIU-ME

  NOM:
  E-MAIL:
  TELÈFON:
  MISSATGE:


  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Back To Top