skip to Main Content
IMG_0608

Triat amb cor

Un món sense arbres. Un món sense plantes. Sense herba. Gris i buit. Totalment buit. Aquest podria ser el final de la nostra història, o el final d’un llibre de ciència ficció.

Som lliures de prendre decisions, de triar, de prioritzar. Cada acte té conseqüències sovint desconegudes. Si junts actuem de manera respectuosa i conscient, junts veurem renéixer el nostre món.

Jo ho tinc molt clar. Per això prioritzo sempre la procedència dels materials amb què treballo tenint en compte el medi ambient, la responsabilitat social i el respecte animal.

Dissenyat amb cap

L’estètica del producte final és important. Les condicions de la física també. Conèixer l’objectiu de cada peça és la clau per detectar els seus punts febles i reforçar-los.

Peces dissenyades amb temps i dedicació. Fabricades per durar i perdurar. Construïdes amb materials naturals i de qualitat, que han estat triats curosament per a cada projecte. Encaixos pensats a consciència perquè l’ús del dia a dia enforteixi la peça en comptes de debilitar-la.

Encaixos
IMG_5282

Treballat a mà

Amb el cor funcionant i el cap ideant, les mans donen forma al concepte. Són màgiques, poderoses, capaces de materialitzar els desitjos de la ment. Amb elles podem aconseguir allò que cap altre màquina pot: el toc personal.

Cada detall defineix el caràcter de la peça i la fa única. Admiro cada nus, cada fisura, cada imperfecció de la superfície de la fusta i la potencio per realçar la seva bellesa natural.

Cada petit moviment, cada alteració de la forma o del color de la fusta són crits de reclam per fer-nos adonar que és allà, que és viva i que percep els canvis ambientals igual que nosaltres. Jo la tracto com es mereix. Respecto l’espai que necessita per adaptar-se i transformar-se a mesura que passa el temps.

Expressat amb amor

L’amor és l’essència que ens uneix, que ens connecta amb el món i amb l’entorn. És allò que ens fa sentir vius. El mateix passa amb els objectes perquè quan l’amor intervé, la peça pren vida; i a partir d’aquesta nova vida en sorgirà una història única que perdurarà per sempre. 

Back To Top